71
Следвайте ни

Пиян купонджия окървави патрулка в Кършияка

viber icon

Пиян пловдивчанин изпита уменията на полицаите от Трето районно. При опит да бъде задържан след скандал той заплашил униформени, че ще се самонарани и ще ги обвини в побой. Причина за ареста бил ​сигнал за нарушаване на нощната тишина.

Екшънът се разиграл на ул. “Чавдар войвода“ пред №5, в непосредствена близост до Трето районно. Минути преди полунощ солидно почерпеният извадил две тонколони, оставил ги на тротоара пред жилищната сграда и надул музиката до дупка. Жители на квартала се събудили, направили му забележка и го заплашили с полиция, но пияният не ги слушал. Последвал сигнал до тел. 112. Няколко минути по-късно пристигнала патрулка. Когато видял полицейската лампа, младежът спрял музиката. Служителите на Трето районно поискали да представи документ за самоличност. Агресивният пловдивчанин само това и чакал. Започнал да крещи и да ги обижда, като категорично отказал да изпълни молбата и да се легитимира. За да покаже, че не му пука, отново пуснал и усилил звука на музиката. Показал среден пръст на униформените и им подвикнал: "Чупката оттук!". 

Агресивното му поведение наложило полицаите да му поставят белезници и да го откарат в районното. Той обаче оказал съпротива, започнал да ги дърпа и бута. При опитите им да го качат в ​патрулката ​пияният заплашвал, че ще се самонарани, за да бъдат ​уволнени ​за упражняване на насилие. Изпълнил заканата си, като на няколко пъти сам удрял главата си по патрулката.

С подкрепление от сектор "Специализирани полицейски сили"  пловдивчанинът най-после бил откаран в Трето районно. Междувременно от главата на арестувания ​бликала кръв, но той категорично отказал да бъде прегледан.

Купонджията бил задържан за 24 часа. Съставен му е акт, след което бил изправен пред съда. Магистратите решили да наложат максималната санкция за дребно хулиганство - глоба в размер на 500 лв.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Помощ....

Помощ....

18.09.2021 | 18:04

Какво да каже човек? Това с музиката го има и в нашия блок... Идва си пияндето и в 2-3 часа и се започва чалга дива чалга.... Не им е лесно и на полицаите! А ако са му наложили кокалите ами да си е седял кротко.

Отговори
3 2
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

18.09.2021 | 15:39

БИЛИ СА МОМЧЕТО СПУКАЛИ СА МУ ГЛАВАТА--ПОСЛЕ ИЗМИСЛИЛИ ЧЕ ТОЙ САМ СЕ Е НАРАНИЛ--MADE IN BULGARISTAN

Отговори
4 10
затвор

затвор

18.09.2021 | 15:34

за това копелее

Отговори
9 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?