Следвайте ни

Пиян каруцар си го изкара на съсед и неговата майка

viber icon

Пиян каруцар сътвори истински екшън в карловско село. Миналата седмица по обяд той се нафиркал и се качил на талигата. Минал покрай дома на съсед и започнал да се заяжда. 

Препирните преминали в жесток скандал, а когато градусите се вдигнали до краен предел, каруцарят откъртил дърво от талигата и го размахал към съседа си и майка му. Освен това, той започнал да сипе псувни, обиди и закани за саморазправа. 

Ставал все по-агресивен и продължавал с цветния си език. Тогава съседът, който станал обект на нападките, се обадил в полицията. 

На място пристигнал автопатрул, но каруцарят не се респектирал. Напротив. Започнал да нарежда и униформените, като същевременно не оставял на мира съседа си и неговата майка. 

Полицаите задържали пияния каруцар за 24 часа и му съставили акт по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Той бил изправен пред съда в Карлово, като пред магистратите се разкаял и заявил, че е действал под влияние на алкохола. 

В крайна сметка съдът е решил да му наложи административно наказание – глоба в размер на 200 лв. за пиянската изцепка. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?