Следвайте ни

Пиян към полицаи: Ще ви размажа! Оставете ме да го пребия!

viber icon

Безработен пловдивчанин направи истинско представление пред съседите си и пред полицаи, но в крайна сметка вместо аплодисменти получи белезници и престой в ареста, научи „Марица“ от свои източници. 

Привечер в петък униформените се отзовали на сигнал за скандал. На място установили пиян мъж, който се кара брутално с баща си и го заплашва. Полицаите се намесили, за да потушат страстите, но тогава пияният пловдивчанин побеснял още повече. Започнал да псува и да обижда. Крещял „Мишоци,какви сте вие, ще ви размажа, оставете ме да пребия баща си“. Бил изключително агресивен ,което наложило да бъде отведен с белезници и да бъде употребена  физическа сила.

Служителите на реда му съставили акт, но побойникът отказал да го подпише. Последвало задържане за 24 часа. Наложило се да бъде извикана и Спешна помощ,тъй като пияният се самонаранил в арестното помещение. Но като дошъл екип от Спешна помощ, отказал да бъде прегледан.


В крайна сметка му е наложена глоба в размер на 350 лв.  по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?