46
Следвайте ни

Пипнаха сериен крадец, вилнял в магазини и ресторанти в Пловдив три месеца

viber icon

Пловдивската полиция сгащи сериен крадец, който от три месеца вършее на територията на Пловдив. 32-годишният ловък апаш е заловен след последния му удар във вторник. От полицията съобщиха за "Марица", че мъжът е започнал серията си удари в края на август. В хода на разследването са събрани доказателства, че  той проникнал в 7 търговски обекти, сред които заведения за хранене, пекарна, хранителни магазини и зоомагазин, и задигнал парични суми от оборотите им. На края обаче ги пипнали, след като свил пари от ресторант. Оказало се, че е криминално проявен и вече осъждан.

До успешното разкриване се стига след усилена съвместна работа на служители от Първо, Второ и Пето районни управления в града под тепетата. Апашът е направил самопризнания за стореното. Полицаите проверяват дали е извършил и други подобни кражби. Материалите по случая са докладвани на Районната прокуратура.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?