49

Пешеходец докара инфаркт на шофьори в Пловдив, скочи пред колите ВИДЕО

Пешеходец изскочи пред движещи се коли на бул. "Цар Борис Трети Обединител" и за малко да докара инфаркт на шофьор. На видео, споделено в социалните мрежи се вижда как възрастен мъж минава през преградните пана в района между Сточна гара и Ректората на ПУ, след което тръгва да пресича на напълно забранено за това място. Само бързата реакция на шофьора предотвратява трагедия. 

"Няма ,,Извинете", човекът си отпраши с потичкване към Сточна гара и ,, животът продължава"! Нищо,че там се намира подлеза, който е хубав, светъл и пълен с преминаващи хора", пише шофьорът, който бе на косъм да качи пешеходеца на капака на колата си. 

"Докато няма наказание за пешеходците - ще е така! Не може за всичко да са виновни шофьорите, както е видно от клипа, има доста самоубийци, а после шофьорите са им виновни и ги разкарват по съдилища ...", коментират пловдивчани. 


Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Иво

Иво

13.09.2023 | 15:22

И 90% са възрастни хора. Докога? Ако беше ударен този какво става? Шофьора виновен? Поне 10 коли можеше да се нанижат за да спасят поредния олигофрен. Ай сиктир.

Отговори
1 0
Стойчо

Стойчо

12.09.2023 | 19:06

Мързеливите полицаи са виновни! Няма санкции и за пешеходци и за колоездачи.Тъпи корумпирани ченгета!

Отговори
4 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?