49

Пенсионираха съдия Емил Митев от Апелативния съд с почетен знак, грамота и плакет

Съдия Емил Митев от Апелативния съд в Пловдив се оттегли от поста с „личен почетен знак първа степен-златен“, грамота и плакет. 

Председателят на Върховния касационен съд Галина Захарова, която е и председателстващ Съдийската колегия на ВСС, изпрати поздравителен адрес на съдията, в който му благодари за професионалното поведение, компетентност и отдаденост в работата му, което го нарежда сред магистратите, изградили съвременния облик на българското правосъдие.

Председателят на Апелативния съд Магдалина Иванова връчи на съдия Емил Митев грамота и плакет за проявен висок професионализъм и отлична работа  Поводът за наградите е, че днес Емил Митев отстъпи от длъжност „съдия“ в Апелативен съд – Пловдив, поради навършване на 65-годишна възраст. 

 Съдия Емил Митев започва работа в Апелативен съд – Пловдив на 23.01.2004 г. Преди това е бил съдия в районните съдилища в Асеновград и Пловдив, съдия в Окръжен съд – Пловдив, като в съдебната система има над 32 години трудов стаж.  Работил  е и 4 години и 7 месеца като юрисконсулт.  

По време на работата му като съдия в Апелативен съд – Пловдив Емил Митев разглежда основно търговски дела. Винаги се е справял безупречно с всички правни и практически проблеми и е проявявал инициатива за разрешаването им.

Съдия Емил Митев е с ранг „съдия ВКС и ВАС“ от 15.05.2014 г.

Екипът на Апелативен съд – Пловдив му пожелава здраве, лично благополучие, много сбъднати мечти и положителни емоции, като му благодари за проявената лоялност и коректност в дългогодишната съвместна работа.

Оцени новината

Оцени новината
2/5 от 1 оценки
2/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?