49
Следвайте ни

Пътник с фалшив PCR тест заловиха на Летище Пловдив

viber icon

Два са сигналите, касаещи фалшиви сертификати във връзка с COVID-19, по които работи Районната прокуратура в Пловдив. Това съобщи за "Марица" зам.-районният прокурор Атанас Илиев. 

Единият от тях касае пътник, представил фалшив сертификат от извършен PCR тест за коронавирус на Летище Пловдив. Случката е от вчера, като веднага след установяването на неистинския сертификат е докладвано на прокуратурата. Предстои да се установи какви точно са нередностите на сертификата, какъв е произхода му и т.н. 

Вторият сигнал е получен по електронната поща на Главната прокуратура. В него няма конкретика, а се споменава, че издаването на фалшиви ваксинационни сертификати се е превърнало в масова практика. В текста се споменава обаче, че служителите на пловдивско казино също са се сдобили с такива. По този повод сигналът е препратен към Пловдив за проверка и се работи по него. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Нали

Нали

01.10.2021 | 18:38

"Вторият сигнал е получен по електронната поща на Главната прокуратура. В него няма конкретика, а се споменава, че издаването на фалшиви ваксинационни сертификати се е превърнало в масова практика." Тони, ти си гениййййй!

Отговори
1 0
Трябва да го наръгаме случая в Историята ни

Трябва да го наръгаме случая в Историята ни

01.10.2021 | 09:04

Да бъде разчекнат от две Ферарита по стар Български обичай и от главата му да бъде направена посребрена чаша Това да се запише в Историята ни кък сме се борили с ковидчето Та да се учат другите поколения Или най добре да го разпънем на Кръст Така ще официализираме още повече случая и ще повдигнем поне с хиляда процента и без това сринатия авторитет на Прокуратурата Така и ще запишем Това се случи в ерата на Гешевата Прокуратура И леген с дезифектант да има в историята където Гешевци си дезинфектират ръцете

Отговори
2 2
Биткойнър

Биткойнър

30.09.2021 | 18:16

Как лесно и бързо да печелим криптовалута биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
1 6
Много са сербез

Много са сербез

30.09.2021 | 16:30

"веднага след установяването на неистинския сертификат е докладвано на прокуратурата" - Дошли са линейка, полиция, пожарна и въртолет - нали е летище.

Отговори
12 3
ъъъ

ъъъ

30.09.2021 | 16:29

За фалшивата пландемия -фалшив тест.

Отговори
22 21
Стефан

Стефан

30.09.2021 | 16:10

Веднага да бъде линчуван !!!

Отговори
12 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?