49

Пътник открадна айфона на началник-влака на слизане в Първомай

Пътник във влака Пловдив-Димитровград извърши нагла кражба, след което се изниза. Сцените се разиграли в събота следобед. Когато композицията спряла на гара Първомай, пътникът взел телефона на началник-влака от служебното му място, след което слязъл и избягал. 

Свидетели на наглата кражба станали няколко други пътници, които се возили във влака. Последвал сигнал в полицията. Един от пътниците се обърна директно към крадеца в социалните мрежи с думите: 

"Пиша до човека, който вчера следобед във 16,45 във влака Пловдив-Димитровград, на слизане на гара Първомай, открадна телефона на началник влака от служебното му място. Искам само да го попитам сега по-велик, по-як, по-горд и по-модерен ли се почувства, като се сдоби с айфона на човека? Също така искам да те попитам ти наясно ли си как се процедира и действа с откраднати айфони изобщо? Още при първото включване телефонът ще бъде засечен, защото е проследим и, второ, той вече се издирва от полицията. За това те моля, за да нямаш повече проблеми, гражданино на Първомай, просто иди и го предай на жп гарата в града. Благодаря ти и се надявам да излезнеш разумен човек". 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Путин

Путин

19.03.2023 | 15:41

в ЕС е така!

Отговори
0 0
Кво общо с ЕС?

Кво общо с ЕС?

19.03.2023 | 16:51

На Ганьо все му е винвен някой, в случая ЕС. Тебе ЕС ли те управлява или бълагари?

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?