Следвайте ни

Пътниците от окървавения влак: Ние сме добре! Лошо, че човекът си отиде СНИМКИ 18+

Полицията идентифицира самоубилия се мъж - той е 58-годишен пловдивчанин

viber icon

"Ние сме добре. Тръгнахме от София. Имаме вода и храна. Лошо, че човека си отиде. Чухме, че се е самоубил. Много тъжно". Така възрастна столичанка, тръгнала за морето с приятелки, коментира пред "Марица" трагедията, разиграла се с влака за Бургас тази сутрин. 


"Нищо не сме усетили. Просто изведнъж влака намали рязко и спря насред нищото. После разбрахме, че има блъснат човек. Ужас", посочиха младежи, също пътуващи за морския град за почивка. Те също заявиха, че нямат проблем с чакането. "Просто денят ще е доста дълъг", коментираха те. 


Влаковата композиция все още стои на мястото на инцидента, изчаквайки униформените да свършат своята работа. От полицията съобщиха за "Марица", че самоубилият се вече е идентифициран. Става въпрос за 58-годишен пловдивчанин. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ася

Ася

23.08.2021 | 22:25

Махнете белия влак де - той не е участник ...

Отговори
1 0
Реалист

Реалист

23.08.2021 | 14:08

И защо е трябвало да подлага тези хора на стрес и чакане заради неговата простотия, още повече има деца във влака... Да си беше намерил скрито и здраво дърво, трябва му здраво въже и резултатът ще е далеч по-добър, без да тормози други хора... Ег оист и ид иот...

Отговори
7 9
Джони

Джони

23.08.2021 | 19:33

кажи само " бог да го прости " и замълчи.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?