Следвайте ни

Първо в "Марица": Подпалиха вила край Пловдив за отмъщение

viber icon

Истински огнен екшън се разиграл в пловдивското село Отец Паисиево снощи. Мъж е драснал клечката на вила, а в резултат напълно са изгорели три коли, дървени постройки, част от вилата, както и сухи треви, разказаха пред "Марица" летуващи там, които са преживели среднощния кошмар. 

По думите им, ужасът започнал към 22.30 часа. Усетили дим, след което изведнъж лумнали огромни пламъци. Те се разраснали за секунди, летуващите се изплашили. Последвал сигнал до тел. 112. Хората започнали да излизат, страхувайки се за живота си. На място пристигнали полиция и пожарни. 

Очевидци разказват, че първоначално не разбрали как е тръгнал пожарът, но впоследствие униформените арестували мъж, който умишлено драснал клечката. Десетки местни се събрали до пламналата вила, след като били събудени от вой на пожарни. Между тях си обсъждали, че задържаният имал стара вражда със собственика на вилата, но това тепърва ще се установява от разследващите. 

Огнеборците се борили с пламъците над 7 часа. Летуващите не се прибрали докато не бъде изцяло загасен пожара, а това се случило към 06.30 часа тази сутрин, разказаха още те пред медията ни. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?