1561

Първо в "Марица": Деца гърмят напосоки с пистолети в Пловдив, известна моделка ги хвана ВИДЕО

Тийнейджъри с въздушни пушки и пистолети стрелят напосоки на оживен булевард в Пловдив. На тази гледка е станала свидетел известната моделка и победителка в предишния сезон на предаването "Ергенът" Валерия Георгиева. Тя е публикувала и видео в социалните мрежи, на което се виждт няколко момчета, които се крият, за да не ги снима. 

По думите й, действието се развива до автобусна спирка на Коматевско шосе в града под тепетата. Самата тя е извикала полиция. 

"Като не можете да отглеждате правилно и да възпитавате деца, не ги създавайте! Ако родителите на тези малки разбойници, които се мислят за голяма работа, си ги разпознаят, дано се засрамят и вземат мерки! Очевидно бяха непълнолетни! Облечени в черно, с въздушни пушки и пистолети, стреляха най-нагло на оживен булевард, без да се замислят дали ще оцелят някого, или може би целенасочено стреляха по уличните котки! В момента, в който видяха, че снимам започнаха да се крият, а единия чак тръгна срещу мен, но бързо размисли, явно има топки само срещу беззащитни създания в тъмното! Естествено избягаха!", написа Валерия. 

След като подала сигнал, дошла полиция. Моделката моли за информация относно младежите на видеото. "Със сигурност не им е за първи път! Няма да оставя нещата така!", подчертава Валерия. 

По думите й, заради такива младежи има простреляни котки и кучета. "Заради всички, които си затварят очите за подобни неща и заради идиотските закони на нашата държава, живеем в този ад! Ако бях с кучето ми навън и тези бяха стреляли по него или мен? Какво ще стане после? “Еми те са непълнолетни, еми те пушките не са техни, еми те са били пияни, еми те са били дрогирани”.
Вместо кастрацията на бездомни животни, да вземем да кастрираме неадекватни родители, които не могат да си контролират децата!", написа още гневната победителка в миналия сезонна "Ергенът". 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 10 оценки
5/5 от 10 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?