71

Първи СНИМКИ от мелето в "Тракия". Очевидец с подробности за катастрофата

Крайно време беше този инцидент да се случи. Тук карат като луди! Не знам за къде бързат, но ето какво се случва. Така очевидец, който работи наблизо като охранител,  коментира мелето с два автобуса и кола в "Тракия", което стана преди час. 

"Единият от рейсовете беше спрял за малко. Кара работници. Колата тръгна да изпреварва друг, движещ се автобус. Блъсна се странично в него, след което се завъртя и се заби в спрелия рейс", разказа охранителят пред медията ни.

По думите му, през няколко минути става свидетел на фрапантни ситуации на пътя, които на косъм се разминават от фатален край. "Тази сутрин почти в същата ситуация се озова училищен бус. Пристиснаха го от двете страни и за малко щеше да стане тежка катастрофа с много деца, които бяха вътре. Просто се шофира абсурдно. Не знам за къде бързат", добави охранителят. 


Той разказа още, че линейка е откарала момиче, което се е возило в колата, в болница. По негови думи, е имала наранявания, но не тежки.  От полицията уточниха, че пострадалата е на 15 години. И към момента полиция прави оглед на произшествието на място. Разпитват се шофьорите на автобусите. Движението в района на инцидента е затруднено. Призовават се шофьорите да бъдат особено внимателни. снимки от Наташа Манева

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ко?Не!

Ко?Не!

15.02.2023 | 18:18

Най-опасни за движението след беемведжиите, аудиджиите и мерцедесджиите са шофьорите на автобуси и таксиджиите, които не спазват никакви правила и минават редовно на червено, слаломират от ляво в дясно, за да са най-отпред на светофар и т.н.

Отговори
3 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?