71

Първи СНИМКИ на осиновителката Анка, влезе стресирана в съдебната зала 

42-годишната Анка Михайлова, която в обвинена, че е пребила жестоко осиновеното от нея дете, бе докарана под конвой в съдебната зала, предаде репортер на "Марица". Жената от Столипиново бе изключителна стресирана и не пожела да отговори на въпроси на журналистите. 


Защитават я двама адвокати, които поискаха време от съда за запознаване с материалите по делото. Тъй като папката е дебела, магистратите дадоха час пауза, след което гледането на мярката за неотклонение на Анка ще продължи. 

Прокуратурата настоява за постоянния арест на осиновителката, като се опира на лекарските показания, че подобни тежки травми и кома не могат да бъдат причинени от падане от легло. 


В съдебната зала стана ясно, че всъщност Анка е разведена и няма образование. 


Очаквайте подробности!


Снимки от Валентина Биларева 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
И Така

И Така

28.09.2022 | 21:03

Абе я пак шъ питам Пеевски да не е стресиран Щото много го мислим да не ослабне И ко прай тиквата от Банкя мислим стресиран А за Кирчо и Кокорчо изобщо не мислим къде си бъркат по дупките и къф парапет ловят Нали

Отговори
0 0
В САЩ

В САЩ

28.09.2022 | 16:50

На всеки пет минути само в Ню Йорк стават десетки престьпления! Но медиите не говорят затова ! Или Ако - говорят - го правят пестеливо ! Тук Ако някоя прьдне в Габрово -цялата преса бие тревога , че Демокрацията е в опасност !!!!!!

Отговори
8 3
Българин

Българин

28.09.2022 | 16:50

Точно казано , кой и разреши да осинови дете тя сама жена без мъж била . Мангалката го е наранила умишлено .

Отговори
8 1
Мимокмок

Мимокмок

28.09.2022 | 16:19

Учени хора с възможности не могат да осиновят дете,а цигани като тая,неграмотни и"стресирани",осиновяват от раз????!!!!!!

Отговори
21 1
Тя е тъпа и неграмотна,сама си е пребила детето от бой

Тя е тъпа и неграмотна,сама си е пребила детето от бой

28.09.2022 | 16:00

Колко урод трябва да си,че да предизвикаш разкъсване на бял дроб,тежка черепна фрактура и като е спряло да диша,да го хапеш като човекояд?????Това неграмотността и привитизма тук са извън човешка норма,в зоната на дивата джунгла е “мозъка”на тая мангалка!!!!

Отговори
23 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?