Следвайте ни

Първа брачна нощ в ареста: Кандидат-жених удари на камък

viber icon

Кандидат-жених осъмна в ареста, след като представи фалшива лична карта по време на бракосъчетание в Пловдив. В обедните часове на 22 декември служители на ОП "Радостни обреди" сигнализирали, че при тях има кандидат-жених, чийто документ за самоличност изглежда нередовен.

Мъжът бил пакистанец, а булката - 25-годишна от Пловдив. Гостите на церемонията били 5 души от ромски произход.

В хода на проверка било установено, че действително личната карта на 50-годишния пакистанец е фалшива. Била на друг от Пакистан, но с неговата снимка.

Така кандидат-женихът прекарал първата си брачна нощ в полицейския арест.

Той пребивавал продължително в България, като живеел в столицата. Решил да се обвърже с младата дама, но ударил на камък.

Подобни бракове имат полза както за мъжа, така и за жената. Пакистанецът ще може да кандидатства за придобиването на българско гражданство. България е в ЕС и така ще си осигури свободно придвижване през границите. Булката пък има финансова изгода, тъй като й обещават много пари след любовната сделка.

От свои източници "Марица" научи, че това не е първият подобен случай в града под тепетата. Преди около месец историята се повторила - пак пакистанец поискал да се венчае за млада пловдивчанка. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Правилен изказ

Правилен изказ

23.12.2020 | 11:24

Ци-ганин от Пакистан се опитал да ср ожени за Ман-галка от Столипеново с цел получаване на европейски документи за да може по лесно и безпроблемно да паратизира върху гърба на бялата европейска Раса,да унищожава европейския геном култура и да живее на гърба На белия човек

Отговори
18 0
въпрос

въпрос

23.12.2020 | 11:17

Пакистанеца като булка ли е прекарал първата брачна нощ в ареста?

Отговори
16 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?