2374

Първа бомбена заплаха в пловдивско училище, евакуираха децата

Бомбените заплахи стигнаха и до Пловдив. Преди малко на електронната поща на СУ "Св. Паисий Хилендарски" в града под тепетата е получен мейл, какъвто през последните дни в десетки учебни заведения в страната. За секунди учениците са били евакуирани. На място вече има полиция. Директорката отказа коментар. 

Очаква се още днес или утре МВР да обяви нов протокол как да се действа при бомбени заплахи, за да не се допусне саботаж на изборите в неделя.

В момента школските шефове са длъжни при получен сигнал да се позвъни в полицията, звънецът да се бие без прекъсване и всички да напуснат сградата по съществуващите евакуационни планове. Те се проиграват три пъти годишно с учебно-тренировъчни ситуации, като всеки път симулираната ситуация е различна - пожар, земетресение, наводнение, включително бомбена заплаха.

Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Не ги е срам!За да саботират изборите,посягат на най-ценното за общест

Не ги е срам!За да саботират изборите,посягат на най-ценното за общест

30.03.2023 | 11:30

Обществото ни-децата ни,бъдещето на всички ни!Които и да са тия,са големи изверги!Как може да се гаврят с невинните душици-децата и учителите,които ги учат за бъдещето ни?!Тия не са хора,няма нищо свято и човешко в тях!!Заслужават най-тежка присъда и наказание за нечовешката им постъпка в долните им планове за саботаж,всяване на смут и груба намеса в суверенността на държавата ни!!Сега напук на всички тях,всички ще идем до урните и ще гласуваме за нашето бъдеще!Изверги болни,хибридни мозъци,продажни мекерета в слугинаж на чуждодържавнически интереси!Няма да ви позволим да посегнете на децата ни,джендъри долни,психопати!!

Отговори
5 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?