46
Следвайте ни

Паяк помля кола в центъра на Пловдив

viber icon

Паяк на ОП "Паркиране и репатриране" се потроши и помля кола в центъра на Пловдив. Инцидентът станал малко преди обяд на пресечката на ул. "Янко Сакъзов" с "Елиазер Калев". Возилото с марка "Ауди" било паркирано неправилно и това не останало незабелязано от служителите на общинското предприятие. Паякът започнал да вдига колата в нарушение, когато изведнъж се потрошили носещите му подпори. Така автомобилът пропаднал, а по него са нанесени значителни щети. 

"Направили сме вътрешна проверка по случая. Установено, че подемната машина има технически проблем, който е довел до инцидента. Дошъл е собственикът на колата, поднесени са му извинения. Застрахователи ще поемат нанесените щети", съобщиха за "Марица" от пресцентъра на община Пловдив по повод случая.

По информация на медията ни, повредената кола ще бъде ремонтирана в Германия от собственика си. Тепърва ще се установява точно на каква стойност са щетите. След случката с паяка, на място идва друга подемна машина, която вдига колата и я отнася до наказателния паркинг. Не е ясно дали собственикът на потрошения автомобил ще предяви претенции в съда. Но при всички случай твърди, че не е паркирал неправилно и че не е извършил нарушение. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Майната

Майната

05.10.2021 | 10:59

Шарения е собственика на аудито и паяка не е виновен, автомобила е брониран и тежи 5 тона.

Отговори
2 0
Майна густо

Майна густо

05.10.2021 | 11:03

Бронирана??? Яко го треска параноята да не го оправи някой

Отговори
2 0
Некоректни сте

Некоректни сте

04.10.2021 | 21:45

Наистина сте много некоректни в тоя сайт.само сеир търсите. Ако беше се случило с кола за 5000лв дали щяхте да го оградите.и какво толкова се е случило?Голям панаир направиха от марица

Отговори
3 1
Не лъжете

Не лъжете

04.10.2021 | 19:57

Защо тоя л@йнян сайт продължава да лъже? Поне направете копипейст от Пловдив 24 , за да се види че няма такова нещо . Мърлячи.

Отговори
2 0
Яко лъжете

Яко лъжете

04.10.2021 | 19:54

В тоя л@йнян сайт. Поне да бяхте сложили снимка като Пловдив 24 , за да се види как е помляно . Какви " прекрасни " журналисти сте .

Отговори
3 0
007

007

04.10.2021 | 19:00

Да ги съди до дупка !!! С какво право посягат на чуждата собственост ? Ако си в нарушение е нормално и редно , да бъдеш глобен с фиш на стъклото ! Но даже и тогава , ако не пречиш на никого и на движението по никакъв начин, защо изобщо трябва да те глобяват или да ти вдигнат колата!!! А т.нар. Паяк е редно да действа само в краен случай — ако пречиш на общ.транспорт или движението , затворил си входа на имот или сграда ...... Аз така мисля ....

Отговори
14 5
нали

нали

04.10.2021 | 19:06

Комунистите го карат, завиждат!

Отговори
8 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?