1553

Пълна мистерия: 23 дни няма следа от Жанета

Вече 23-и ден няма и следа от 48-годишната Жанета Тодорова. Дамата от Карлово избяга от психодиспансера в Пловдив. Жената е в неизвестност от 6 декември, алармират в социалните мрежи нейни близки, които не спират да я търсят под дърво и камък. 

Жанета е била настанена в психодиспансера за лечение на тежка депресия.  Нейният близък приятел Харалампи Харалампиев съобщи, че през всички тези над три седмици е получил 2-3 сигнала от хора, които смятат, че са я забелязали.

"За съжаление доста късно подават сигналите. Отиваме и не откриваме нищо. Търся я с приятели, полицията също съдейства. Няма мобилен телефон в себе си, нямам представа къде може да е. Обиколили сме навсякъде в района, никъде я няма. Търсим я из града, пуснахме дронове - няма резултат", коментира той пред NOVA. 

Той разказа, че Жанета е художник. През последните 4 години била в Холандия. Точно там е направила криза, след което изпаднала в депресия и се върнала в България. Отишла при сестра си, след коеот постъпила в психодиспансера. "Беше доста дезориентирана, говореше за самоубийство", сподели Харалампи.

Той е потърсил обяснение за това как точно е избягала Жанета от психодиспансера. Охраната казала, че е избягала през дупка в оградата. Харалампи се оплака, че никой не съдейства със записи от камери. "Обадил съм се на всички таксиметрови фирми в града. Ако някой си спомни да я е качвал", каза още притесненият мъж. 

Той припомни, че Жанета е облечена с кафяво шушляково яке, светли дънки и черни боти. Моли всеки, който я забележи, да сигнализира веднага в полицията. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?