Следвайте ни

Ответен удар! Кметът на Калояново иска нов процес

viber icon

Кметът на Калояново Георги Георгиев не се забави с реакцията си след решението на Административния съд в Пловдив, който посочи, че Общинската избирателна комисия трябва да го отстрани от поста до две седмици. 

Той е поискал възобновяване на делото срещу него, с което бе осъден за шофиране след употреба на наркотици, научи "Марица" от свои източници.

Георгиев постигна споразумение с прокуратурата за условна присъда - 8 месеца лишаване от свобода с изпитателен срок от 3 години, както и отнемане на книжката за година и половина. 

Георгиев е информирал Апелативния съд за желанието си за нов процес, като молбата му ще се разгледа на заседание на магистратите на 8 февруари следващата година. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Истината

Истината

15.12.2020 | 22:41

Лесно се готви на чужд гръб ?Сготвиха го човека и то много подло !Истината ще излезе наяве ,а тя е само една !Георги ,горе главата !

Отговори
1 1
Стоичков

Стоичков

15.12.2020 | 18:24

Сега ли се сети бе,"кмете"?Едва ли ти е за първи път,но сега те хванаха и почна да шикалкавиш.Какво ще обжалваш-малката присъда която ти е издействал адвоката или ти е мъчно за кметския стол.Ми да беше помислил преди да се надрусаш и се радвай че не си сътворил някое ПТП,че можеше да затриеш някой невинен.

Отговори
2 0
Док

Док

15.12.2020 | 13:22

Голям удар. Селски розов бег

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?