4020

Отрязаха Емили Тротинетката за книжка за мотор, тя: Разбита съм!

Направо съм разбита! Така Емили Тротинетката започва свой пост в ТikTok, с който уведомява почитателите си, че една нейна мечта е била съсипана. 

Инфлуенсърката обяснява, че не са й позволили да си изкара книжка за мотор. 

"На 8-ми януари започнах курсове за категория "А" във Варна. Успешно изкарах теорията и практиката, успешно си взех изпитите в ДАИ и бях отлично подготвена за СУМПС за мотор! Отидох в КАТ да си подам документите за книжка, но след като разбраха, че имам ТЕЛК, ме изпратиха да мина през комисия ТОЛЕК и тогава да се върна с решението. Вчера бях в Горна Оряховица, но както знаете от детството имам психични отклонения и травми, и психиатрите се запънаха", споделя Емили. 

Причината психиатрите да откажат са следните диагнози - специфични разстройства на личността, емоционално нестабилна личност, хипомания, хиперактивност, силна тревожност, депресивни епизоди и параноя, изброява инфлуенсърката. 


По думите й, комисия ТОЛЕК-Горна Оряховица решила, че не е годна да участва в движението. "Много се разстроих и плаках, защото винаги съм мечтала да карам коли и мотори. Сега отново ще си купя хубава, мощна и бърза тротинетка и отново ще съм на пътя

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?