Следвайте ни

Отмъщение с домашно порно: Ученичка стана жертва на бившето си гадже

viber icon

Брутално отмъщение с домашно парно край Пловдив разбуни духовете в социалните мрежи. За скандалния случай разказа адвокат Милена Кадиева, изпълнителен директор на Фондация „Джендър алтернативи“ в града под тепетата. 

Момче и момиче в едно от малките населени места в областта са имали дълга връзка. Имайки доверие един в друг, те решили да си направят интимно видео. Впоследствие двойката се разделя, а момчето решава да си отмъсти. Прави това като качва сниманият секс в социалните мрежи.

„За него това е геройство, но за момичето е изключителен срам и довежда до невероятна драма, включително до депресия с мисли за самоубийство“, коментира адвокат Кадиева. 

Веднага с момичето, което е ученичка, е започнал работа психолог. Проведени са разговори с директора, случаят е докладван на ГДБОП, за да може видеото да бъде свалено по най-бързия начин. Подадена е жалба срещу разлюбения младеж в прокуратурата. 

„За щастие, след много усилия, видеото беше свалено. Момичето реши, че ще продължи да посещава това училище, въпреки всичко. Реши да се бори с всички сили с тази ситуация и да не посяга на себе си. Осъзна, че когато има проблем, винаги насреща има хора, готови да ѝ помогнат“, коментира адвокат Милена Кадиева. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Еврейски от.п.адък

Еврейски от.п.адък

22.10.2020 | 14:05

Ок значи какво имаме насреща? Една КУ..РВ.А още дете- ученичка прави с.е.кс с гаджето си и правят пор.но клипове. Изоставя момчето мас.тията а той решава да си отмъсти като пуска пор.ното да е видят всички. Какво става след това? Тази изпитала СРАМ ??????? Намесва се и АДВОКАТ от забележете - ДЖЕНДЪР АЛТЕРНАТИВИ ( демек друга соро.соидна еврейска ку-рва лез.би.йка ) която да е защитава и е кара да бъде СИЛНА ?!?! Човек почва да си задава няколко десетки въпроса ?? Тебе като те е срам от това - значи ли че осъзнаваш че си направила нещо срам , понеже те е срам ? Друго- какво прави една сороска ле.зби.йка като твой АДВОКАТ ? Трето- защо се намесва прок.урату.рата да премахне пор.ното и подвежда под отговорност момчето при положение че тук не става въпрос за изнасилване а за взаимно съгласуван акт и видеоклип пор.но ?Четвърто - защо тя самата не бъде подведена под отговорност за деянието което е извършила и едно нормално адекватно момиче на нейната възраст би ли направила същото и въобще би ли правила се.кс с някой преди да е пълнолетна и да е имала дълги години връзка с човека до себе си? Пето- колко болно и безмозъчно може да бъде едно общество което в конкретната ситуация ще подкрепи и ще застане зад една деградирала развратна ку-рва която е извършила подобни гну.сотии и ще се обърне срещу момчето? Колко болно и червиво общество имаме като власти и конституция ? Шесто - за да се свали МОМЕНТАЛНО по.рно клипа означава ли че се ПРИКРИВА ЕДНО СРАМНО И АМОРАЛНО ПОВЕДЕНИЕ ОТ ЕДНА БЕЗС.СРАМНИЦА с цел прикриване на това срамно деяние от бъдещ НАИВНИК КОЙТО ще иска да бъде с нея и да бъде излъган за нейната личност като това бъде прикрито? Това не е ли прикриване на деяние или престъпление с цел ИЗМАМА? Съответно не е ли наказуемо по НК ? Имам още стотици въпроси но ме е толкова ГН.УС че живея в такава лай.ня.на ко.чина ме не ми се коментира. Съжалявам за израза на фек.алии , просто като човек с нормално функциониращ мозък съм адски възмутен

Отговори
6 3
куку

куку

22.10.2020 | 14:23

Върви се прегледай! Такива "моралисти" като теб всъщност дълбоко в себе си са най-големите извратеняци:)

Отговори
1 6
Батко

Батко

22.10.2020 | 14:28

Ходи се обеси в някоя църква, Пикам ти на моралната дрисня дето си изписал/а

Отговори
0 5
До куку

До куку

22.10.2020 | 14:29

Явно ти си джендърката соросоидна адвоката на по.рно актрисата ?

Отговори
3 2
До батко

До батко

22.10.2020 | 14:30

А аз ти пикая в устата деградирал БО.КЛУК

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?