3906

Отложиха за април делото за фаталната мъжка любов в Стамболийски

На 11 април ще продължи делото за фаталната мъжка любов в Стамболийски. Александър Радев, обвинен в убийството на съпруга си Андреас Ропел, обжалва наложената му присъда от 15 години затвор пред Апелативния съд. Магистратите прецениха, че е нужна допълнителна експертиза, което стана причина за отлагане на процеса за началото на април. Съдът не се е произнесъл по искането на защитата на Радев за допълнителни експертизи, което означава, че е възможно делото да продължи още няколко месеца до произнасяне на решение на Апелативния съд.  Ако представящият се за композитор Александър отново не остане доволен от крайния изход на процеса, то той по всяка вероятност ще обжалва и пред върховните магистрати. 

Кървавата история се разигра на 4 май 2022 г. Двамата семейни партньори живеели под наем в София. През 2020 г. сключили граждански брак в Германия, за което имали издаден европейски сертификат за брак. Между тях възниквали скандали, които понякога прераствали и във физическа саморазправа.

На 3 май Александър и Ропел се преместили да живеят в Стамболийски, в наследствена къща на композитора. На следващия ден ходили на пазар, след което се върнали в дома си. Под влияние на употребения алкохол, двамата започнали да се карат, дърпат, удрят и нараняват. Радев спонтанно решил да умъртви любимия си, взел нож и изпълнил намерението си. По-късно сам подал сигнал в полицията. 

Делото в Окръжния съд протече при закрити врати. Днес апелативните магистрати взеха идентично решение. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
retret

retret

29.02.2024 | 18:31

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?