49

Откриха труп на мъж край хижа "Здравец"

Труп на мъж е бил открит в района на хижа "Здравец". От полицията съобщиха за "Марица", че случаят е от вчера. Безжизненото тяло е намерено до паркинг. По първоначална информация починалият е на възраст между 50 и 60 години. Униформените са извършили оглед на място, като по тялото не са установени следи от насилие. Вероятно се касае за естествена смърт. 

Трупът е откаран в Съдебна медицина, където ще се установи точната причина за настъпилата смърт.  Припомняме, че безжизнено тяло край хижа "Здравец" бе открито и на 3 юни тази година. 


Оцени новината

Оцени новината
3.6/5 от 5 оценки
3.6/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тоя пък,

Тоя пък,

23.09.2023 | 11:48

си мисли че, вестник „Марица“ е пазара на Димитровград. НАП да се самосезират! Въпросният извършва нерегламентирана търговска дейност!

Отговори
4 0
rtyrty

rtyrty

23.09.2023 | 11:31

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами[]: ----- https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 6
rtyrt

rtyrt

23.09.2023 | 11:27

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------ https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 5

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?