3906

Откриха оръжие в дома на жестоко убит в Куклен

Пистолет е бил открит в дома на жестоко убития в Куклен Ламбри Лятев. Това стана ясно по време на разпоредителното заседание по делото за убийството в Окръжния съд в града под тепетата, предаде репортер на "Марица". 


Оръжието е било намерено от неговата сестра преди седмица в дома, обитаван от Ламбри преди смъртта му. Последвал  сигнал, в полицията. На място се отзовал екип на Първо районно, на който е предоставено оръжието. Започната е проверка по случая. 


Самият подсъдим за убийството на Ламбри - Мариян Паскалев отправи искане пред съда да бъде изискана и предоставена информация по случая. Според него и защитниците му, оръжието има връзка с процеса, с оглед характеристични данни на жертвата. Подсъдимият Мариян заговори и за катастрофа, причинена от Ламбри в пияно състояние, но бе прекъснат от съдията и от адвокатите му, тъй като ще има възможност да сподели тази информация, когато делото стартира по същество. 

Съдът даде ход на разпоредителното заседание по делото след два неуспешни опита. 


Очаквайте подробности! 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Didier93

Didier93

22.04.2024 | 15:20

Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от €2000 до €800,000,00 при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com

Отговори
0 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?