4020

Откриха колата беглец след екшъна в Стамболийски

Полицията е открила колата на шофьора, който помете автомобила на майката на загиналия Тошко - Галина Илчева в Стамболийски. Това съобщи самата тя. Относно виновния шофьор, Илчева посочи, че вероятно служителите на реда са стигнали и до него, но все още няма точна информация. 

Автомобилът й е сериозно увреден, като остава на място, докато бъде открит извършителят. „Автомобилът ми е в движение, но има много материални щети. Вероятно ще остане така поне месец, докато се извърви процедурата за покриване на щетите. Преди 4 години 16-годишният ми син и още едно момче на 17 загинаха в катастрофа до Кадиево. Водачът бе под въздействието на наркотици. Почти е сигурно, че и сега случаят е такъв. Трябва да се вземат мерки”, подчерта Илчева. 

"Представете си, ако имаше хора на мястото на удара", добави тя. Илчева посочи, че полицията се е задействала бързо и си върши работата. Колата беглец е установена по записи от камерите. 

Както "Марица" първа писа, инцидентът стана навръх Великден. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
алоооооо   МВР  и  общински паркинги и гаражи!?!?!

алоооооо МВР и общински паркинги и гаражи!?!?!

08.05.2024 | 13:08

Да колата за която стававъпросстои на тротоара поне 10 дена вече!?!?! На 1ви май полицаи се суетяха и припроверкаустановиха,че колата е с отворена врата...обаждаха се някъде и сложиха фиш.... колата е с толбухинска регистрация със светлинен сигнал на таблото от пред.....с многозначителни надписи батката!?!?!?! полицаите си изтриха ръцете...след тях на 7.5. е подаден сигнал към общинска охрана която се отзова към 17 часа и те си изтриха ръцете сложиха зелен фиш.....а колата трябваше по всички правила на изкуството и реда за паркиране на автомобили да бъде репатрирана!!!??? така 2 входа на блок с адрес г.Пловдив бул българия 172 -170 вместо да се придвижват по тротоара слизат в дупките които пък са заслуга на кметицата на северен.... хайде дано някой си мръдне административния за.дник и свърши за 5 пари работа....да репатрират толбухинския мерцедес....който си е на сигурен гараж вече барем 10 дена....

Отговори
1 0
Кирил

Кирил

08.05.2024 | 12:34

Хаааа вече избяга в Германия, да са живи и здрави подкупните ченгета

Отговори
0 0
Ориноко

Ориноко

08.05.2024 | 11:09

Кирил Шушутев е беглеца , полицията в Стамболийски го пази , този кара пиян дрогиран .

Отговори
13 0
Полицай

Полицай

08.05.2024 | 11:28

Сега Стамболийската полиция ще го пуснат да избяга в Германия този да купи някоя кола ,продажни полицаи уж ряботят

Отговори
5 0
МВР ПЛОВДИВ ОБЩИНСКА ОХРАНА ПЛОВСИВ

МВР ПЛОВДИВ ОБЩИНСКА ОХРАНА ПЛОВСИВ

08.05.2024 | 11:01

Колата която е описана в провдив е с регистрация .. TX 26 10АМ мерцедес С200

Отговори
3 0
SooS!!!ДО 3-тоРПУ и Общинска охрана!!

SooS!!!ДО 3-тоРПУ и Общинска охрана!!

08.05.2024 | 10:57

На адрес Пловдив Бул.България 172...с/у х-лСанкт ПетербургОМВ... Стои кола с толбухински номер На 5.5.24г патрул от 3-то РПУ Провдив провери колата която се оказа отключване..и опресерено създава мисли какво прави там!!! Сложиха на стъклото фиш ..и толкова...На7.6. Към 17 часа дойде общинска охрана и сложи зелен фиш.. И колата още седи... На кого да се обадим!!!??? На светия синод ли!,?? СПЕШНО 3-то РПУ ПЛОВДИВ, ОБЩИНСКА ОХРАНА -ПО КОМПЕТЕНЦИЯ МАХНЕТЕ ТАЗИ КОРА ОТ ТРОТОАРА НИ!!!

Отговори
3 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?