Следвайте ни

Откриха и наказаха моториста, избягал от полицаи в центъра на Пловдив

Взеха му книжката за година

viber icon

Установиха самоличността на моториста, преминал на задна гума по бул. "Цар Борис Трети Обединител" и финтирал полицията. 

Проверката е извършена по клип, качен в отворена група в социалната мрежа. На видеото се вижда мотоциклетист, който заснема своето движение по бул. „Цар Борис Трети Обединител“ в областния град и не спира на подаден сигнал от служители на реда.

Нарушителят е 21-годишен младеж, който не притежава свидетелство за управление на мотор. След призоваването му в поделение на МВР е взето отношение със съставянето на два акта за липса за категория, за неспиране на ясно подаден сигнал от униформени и за  управление на кола с прекратена регистрация през март 2020 година.

С поведението си мотористът е създал реална опасност за живота и здравето и на останалите участници в движението. Установено е, че джигитът преминал с мотора си и на червен сигнал на светофар на кръстовището на бул. „Княгиня Мария Луиза“ и ул. „Петко Д. Петков“ , за което е съставен отделен акт.

Нарушителят притежава книжка от 2017 година за категория В, като към този момент са му съставени 6 акта и 8 фиша за извършени различни нарушения. Сега книжката ще му бъде отнета за година, като наред с това ще трябва да плати и куп глоби за цирка на оживения булевард.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?