Следвайте ни

Отглеждаме повече тийнейджъри-престъпници и Рамбо в рокля

viber icon

Расте броят на тийнейджърите в Пловдив и региона, които се сдобиват с криминално досие много преди да завършат образованието си. Официалните полицейски данни сочат, че през миналата година са регистрирани общо 217 бепълнолетни престъпници. За сравнение, през 2019-а хванатите в крачка малки гамени са били общо 175. 

Очаквано, най-много са те на територията на Шесто районно, което се грижи за Столипиново – общо 38 през 2020-а. Следват Трето районно с Шекер махала с 32 малолетни бандити  и Второ районно с 28 от „Прослав“ и „Смирненски“. 

Статистиката сочи, че се увеличават и бандитите в рокли. През миналата година в Пловдив и региона са регистрирани 423 престъпления от жени. Ръстът е с 1/3. През 2019-а престъпниците на токчета са били 308. Тенденцията по територия отново е същата. Най-много са хванатите в крачка в обсега на Шесто районно – 67, следват Трето районно – 58 и Второ РУ с 50. 

Заловените в нарушения на закона чужденци в Пловдивско са 56. Отчита се минимален ръст. През 2019-а те са били 50. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ха ха

Ха ха

16.01.2021 | 18:12

,,Престъпници с токчета,, , а сега си представете, Айшето на токчета, защото контингента е от Столипиново и Шикера.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?