71

От МВР за ареста на Бизюрев: Спазихме обещанието си!

Обещанието е спазено! Това написаха в официалната си страница в социалните мрежи от Министерството на вътрешните работи.

Ето и целия пост: 


"Министърът и главният секретар на МВР поеха личен ангажимент към близките на убития в Цалапица Димитър Малинов. Соченият за извършител Рангел Бизюрев да бъде открит, задържан и върнат в България, за да се изправи пред съда. Обещанието е спазено! Днес Бизюрев беше задържан в Дания. Поздравления за упоритата работа на всички колеги, които доведоха издирването до успешен край". 

Както "Марица" съобщи по-рано, Бизюрев се хванал да работи като стъкломияч в Дания. Очаква се да бъде предаден на българските власти в най-скоро време. Майката на убития Митко - Атанаска Бакалова коментира след новината за ареста: "И се радвам, и плача!". Тя, както и всички жители на Цалапица" се надяват цялата истина да излезе наяве и виновните да получат максимални присъди. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Батко

Батко

29.11.2023 | 17:54

Добре, е, когато човек обещава да си върши работата, за която му плащат и после да си спазва обещанията. Добре е и да не парадира много като някой пуяк!

Отговори
3 1
А новини за издънилите се полицаи,

А новини за издънилите се полицаи,

29.11.2023 | 23:42

заради които този успя да избяга преди месеци в Германия? Какво наказание в крайна сметка получават? Ами, тяхната помощ си е направо съучастие... Намирисва на криминално деяние. И просто сменяне на службата не е опция.

Отговори
0 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?