Следвайте ни

Осъдиха зъботехника педофил от Пловдив, блудствал с момиченца

viber icon

Зъкотехникът от Пловдив Георги Колев, който си позволи да блудства с три малолетни момиченца, се сдоби с присъда. Пловдивският окръжен съд му даде 6 години затвор при първоначален строг режим и глоба в размер на 3000 лева.

Педофилът признал изцяло вината си и изразил съжаление за случилото се. Заради това размерът на така наложеното наказание лишаване от свобода е определен след редуцирането му с една трета. 

Колев ще трябва да заплати на две от пострадалите момичета обезщетение в размер от по 13 000 лева на всяко, както и 5000 лева на третото. 

Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативния съд. 

53-годишният зъботехник бе задържан през май миналата година, заради блудство с 9-годишно момиче. Малолетната жертва разказала за преживяния кошмар на своята майка. Тя подала сигнал за извършеното посегателство, като полицията бързо установи перверзника и го задържа.

По време на разследването стана ясно, че 9-годишното момиченце съвсем не е първата му жертва. Колев е заснел всяка своя перверзия. Иззети са видеозаписи, които доказват, че зъботехникът е блудствал с още две деца на възраст между 9 и 14 години. 

Педофилът влизал под кожата на малчуганите като им разказвал за своята работа, предлагал им сладки изделия, след което под формата на игра ги карал да задоволят извратения му нагон.

Колев опита да излезе от ареста няколко пъти, но бе порязан. 

Сега е признат за виновен за трите блудства, за това, че е склонявал деца да наблюдават похотливи действия, както и за създаване и съхраняване на порнографски материал с малолетни. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?