49

Осъдиха кандидат-депутата от "Възраждане", хванат да шофира дрогиран

Пловдивският кандидат-депутат от "Възраждане" Чавдар Бахчевански, който бе хванат да шофира под въздействието на кокаин, се споразумя с прокуратурата за условна присъда. Това става ясно от публикувания протокол от заседанието на Софийски градски съд. Решението, с което магистратите признават споразумението, е с вчерашна дата. 

Бахчевански се признава за виновен, че на 10 септември тази година, около 19.45 часа е шофирал по бул. „Цариградско шосе“ под въздействието на дрога - кокаин. Според споразумението на Бахчевански е наложено условно наказание - лишаване от свобода за срок от една година с изпитателен срок от 3 години, както и глоба в размер на 500 лв. Освен това, кандидат-депутатът е лишен от право да сяда зад волана за срок от 12 месеца. 

Припомняме, че след случилото се самият Бахчевански си направи кръвна проба в лаборатория и показа, че резултатите за наличие на наркотични вещества са отрицателни. Той се оттегли доброволно от надпреварата за парламента след медиен шум по темата. 

 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Стоичков

Стоичков

18.10.2022 | 18:33

Правосъдие по български,хем си "чист",хем сключваш споразумение.Тоя вече се е спазарил,а какво правим с този който е издал резултатите от кръвните изследвания и там всичко е "отрицателно".

Отговори
0 0
Коментар

Коментар

18.10.2022 | 17:01

Аха. Спазарил се значи за условна присъда. Малко е платил. Да си беше развързал кесията, нямаше дори да разберем. Щеше да ни възражда, все едно е възрожденец

Отговори
0 0
Цанко

Цанко

18.10.2022 | 14:58

Много тежка присъда.При бай Тошо щяха да го пратят да се лекува на санаториум в Белене

Отговори
3 2
Опааа

Опааа

18.10.2022 | 13:43

Нали му изфабрикуваха един фалшив тест, като е невинен защо сключва сделка с прокуратурата?

Отговори
9 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?