Следвайте ни

Окръжният прокурор Румен Попов: Престъпниците да не се успокояват, дори и да минат години, пак ги хващаме

viber icon

Окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов изрази задоволството си от поредната успешна съвместна акция на прокуратурата и полицията, при която бяха разкрити авторите на 7 грабежа.

"Изводите за мен са два. Първият е, че за пореден път се убеждавам, че при условията на добра координация и слушане между оперативните служители, винаги се стига до добри резултати. Не по-малко значим извод за мен е, че всяко едно престъпление, макар да е минал период от време, 3-4 или 5 години, може да бъде разкрито", коментира той.

Румен Попов бе категоричен, че нито един престъпник не бива да бъде спокоен и да мисли, че се е измъкнал от правосъдието и че няма да получи възмездие, само защото не е бил заловен веднага за престъплението, което е извършил.

Окръжният прокурор на Пловдив увери, че се работи усилено по така наречените "студени досиета".

Има дузина случай на убийства и усилията в посока на разкриването им продължават и не са спирали, посочи още той и допълни, че на всеки 3 месеца се дава отчет за свършеното по най-тежките "студени досиета" в Пловдивско, като не по-назад са и неразкритите обири, грабежи и подобни криминални престъпления. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?