1553

Огромна мистерия около кървавата трагедия в Старосел СНИМКИ

Все повече версията за самоубийство изплува на преден план 

Разследването на кървавата трагедия е пловдивското село Старосел продължава с пълна пара. И до днес обаче остава пълна мистерия дали 26-годишната Кристиана, която е родом от  Върбен, сама е посегнала на живота си или някой й го е отнел. 

Местните си задават въпроси, носят се различни слухове, но за всички е загадка защо Кристиана би се самоубила, след като двойката е живяла добре с малкото си дете, поне привидно. 

Хората не са чували между влюбените да има огромни скандали и конфликти. 

Разбира се, разследващите проверяват и другата възможна версия - самоубийство. Какво точно се е случило ще кажат експертите от Съдебна медицина, където не откарано тялото на издъхналата жена. 

Предстои да се изясни хронологията на трагедията и как точно е настъпила смъртта. По презумпция първи заподозрян е мъжът на жертвата - Емил, който е родом от село Зелениково. По правило той бе задържан за 24 часа.

 

Въз основа на това какво ще открият разследващите и какво ще посочат доказателствата, ще се реши съпричастен ли е той, или не. Ако се докаже съпричастност, Емил ще отбележи рождения си ден след няколко дни - на 14 април, зад решетките. 

Двойката има двегодишно дете, чиято съдба тепърва ще се изяснява предвид обстоятелствата. 

Трупът на Кристиана беше открит на 3 април в жилището на семейството след подаден сигнал. Двамата с Емил живеели на семейни начала. Двойката се преместила преди около 10 години от Родопите в Старосел.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?