49

Очите на четири! Фризьорка от Пловдив обира жилища на клиенти

Фризьорка от Пловдив се озова в ареста, след като бе хваната в момент на кражба от апартамент. Жената е на 37 години и практикува професията си от дълги години. По неофициални данни работи в града под тепетата и в Асеновград. Запознати твърдят, че месеци наред е тарашила жилищата на свои колеги и приятели, докато отсъстват. Фризьорката незабелязано взимала ключовете им, след което пристъпвала към действие. Тъй като постоянно си споделяли на работното място кой какви планове има, 37-годишната жена знаела със сигурност кога даденият апартамент ще бъде празен и удобен за тарашене. Основна мишена били пари и накити.

Малко след 23 часа в събота проникнала в жилище до парк „Белите брези“ в пловдивския квартал „Кючук Париж“. От полицията съобщиха за „Марица“, че съседи чули шум в апартамента, а знаели, че хората ги няма. Притеснили се и подали сигнал на тел. 112. Така униформени от Първо районно пристигнали на място и хванали в крачка бандитката. Фризьорката е отведена в ареста за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, добавиха още от МВР.

В социалните мрежи пловдивчанка се жалва от кражбата, тъй като станала в дома на нейн роднина, и търси още пострадали от действията на фризьорката. По нейни думи, крадлата е арестувана в момент на тършуване от два апартамента. За втори удар в същата нощ обаче няма потвърждение от органите на реда. В социалните мрежи е отправен призив хората, които познават въпросната бандитка, да си отварят очите на четири. "Tя е арестувана, но много хора не знаят, че тя ги е обрала", смята пловдивчанката.

Причините за действията на фризьорката остават неясни. Според някои е възможно да е натрупала дългове, които не може да покрива. Според други просто е открила лесен начин за бързо забогатяване.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
УМЕН

УМЕН

08.08.2022 | 20:25

Цялата така наречена интелегенция в Пловдив са разбойници и си плащат на полицията и прокуратурата всички са за Белене

Отговори
1 0
Фифи

Фифи

08.08.2022 | 17:42

Та те обират клиентите си ежедневно с тези високи цени!Срам нямат!

Отговори
4 0
мхм

мхм

08.08.2022 | 15:54

Да ближе минджи сега в сливенския...

Отговори
5 0
Шиши

Шиши

08.08.2022 | 14:51

И как ще я познаем

Отговори
9 0
евроатлантически ценности

евроатлантически ценности

08.08.2022 | 15:53

Иска да живее в европейска държава, вика слава на Украйна и е ваксинирана пет пъти!

Отговори
3 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?