2374
Следвайте ни

Общински служители от Раковски на разпит в Икономическа полиция

viber icon

Общински служители от Раковски са наредени под строй пред Икономическа полиция, научи "Марица". Причината - те са призовани да подписват предупредителни протоколи, че няма да се занимават с избори. Униформени ги разпитват дали са им предлагали пари, за да дадат вота си за конкретна партия, дали членуват в такава. Пред сградата, в която се помещава Икономическа полиция са десетки служители, а кметът на Стамболийски пътува натам. 

Още при първите призовани за подписване на протоколи, директорът на полицията в Пловдив посочи пред "Марица", че това е рутинна процедура. 

"Ако хората, които бъдат предупредени от служителите на реда да не извършват изборни нарушения, реално не смятат да го правят, тогава няма от какво да се притесняват. Това е част от превантивната дейност по повод предстоящите избори и изпълнение на задълженията на полицаите по Закона за МВР,. В никакъв случай не е насочено към ограничаване на изборните права и агитацията", посочи тогава ст. комисар Димитър Балев.  

Очаквайте подробности!

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Бай Ставри

Бай Ставри

09.11.2021 | 11:10

А кмета на Стамболийски защо пътува натам, а не насам?

Отговори
2 2
и какво от това

и какво от това

09.11.2021 | 11:06

да не си мислят че са във ватикана....тия жабари.. и желвари...

Отговори
7 1
и какво от това

и какво от това

09.11.2021 | 11:05

дааа правилно да се декларират....да не се правят на умряли лисици католиците...не са по католици от папата... щом реват значи има защо да ги викат и да декларират....

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?