71
Следвайте ни

Общински съветник получи смъртна заплаха

viber icon

Общинският съветник в Столичния общински съвет Борис Бонев е поличил заплахи за живота си. Това сподели самият той чрез пост в социалните мрежи. Ето какво написа Бонев:

"Вчера получих достоверна информация от българските служби за непосредствена заплаха за живота ми. Информацията е потвърдена и от чуждестранни партньорски служби. Вече съм дал подробни показания пред компетентните органи за потенциалните причини за заплахите, които най-вероятно се дължат на работата ми като общински съветник и на дейността на Спаси София.
Винаги съм очаквал, че с борбата ни за почтенна София можем да предизвикаме раздразнение у някои сенчести и богати фигури в България. Те обаче трябва да знаят, че гласът на истината не може да бъде заглушен. 90-те години са минало и гражданското общество няма да бъде спряно. Очаквам в най-кратки срокове компетентните органи да излязат с информация за поръчителите". 

Борис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси метрото“ и „Спаси София“. Бил е кандидат за кмет на София на местните избори през 2019 г. Сега е общински съветник в Столичния общински съвет.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Айде стига бе,

Айде стига бе,

09.01.2022 | 10:15

Бил политик, бил общественик та даже и икономист. Освен един фалшиф пик... о, от типа хора вечно недоволни и вечно не знаещи какво искат и за какво се борят. Този приглася на силните на деня с фалшиви истории и драпа за местенце във властта. Отвратително и нагло нещо а и наистина си прилича на г...

Отговори
1 0
Нина

Нина

08.01.2022 | 17:21

Явно търси внимание това незначително джендърче, като някои преди него. Значи търси незаслужено внимание с лъжи.

Отговори
6 1
Алчно човече е

Алчно човече е

08.01.2022 | 16:53

А, бе, кой си ти, момче? Да не би, да знаеш важни държавни тайни? Пусти мерак да стане кмет и ето ти евтин пиар. Тоя в алчността си ще плати на някой да го набие и ще стане "жертва". Колко алчност и перверзия има в младата глава. Ние хорицата гладуваме и студуваме.

Отговори
8 1
999

999

08.01.2022 | 17:15

Изневерил е на любовника си

Отговори
7 1
Манго

Манго

08.01.2022 | 16:04

Тоя дето плаши хазарта плаши и него значи никой иска да му обърнат внимание

Отговори
9 1
Нов чифутски проект Кът резервна гума

Нов чифутски проект Кът резервна гума

08.01.2022 | 15:30

Най сигурно е да съ скрие под Голанските възвишения Там задъжително ще го опазят от Мосад Айде Борко изнасяй се Гу .вно чифутско Чак и партникьорските служби чифутски съ намесиха да му шлайфат имиджа Дъл не го подготвят за заместник на Кирчо Кокорчовия проект който оттича вече в канала

Отговори
8 1
Коментатор

Коментатор

08.01.2022 | 15:13

Напълно вярвам в информацията за заплахата над Борис Бонев. И се досещам от коя страна е. Герб го ненавиждат, защото е достоен за длъжността КМЕТ на София млад човек с визия, интелект и правилни виждания за управлението на столицата. Настоящата учителка е послушна пешка на Борисов и мястото й е на бунището на историята ...ОТДАВНА. ТОЧКА !!!!!!

Отговори
5 9
гейтаци сър!

гейтаци сър!

08.01.2022 | 15:32

Тоя ходи по левия тротоар, минал под дъгата!

Отговори
9 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?