49
Следвайте ни

Обраха апартамент няколко пъти заради паркирани коли

viber icon

Пловдивчанка се превърна в мишена на апаши, заради паркирани коли до терасата на апартамента ѝ, научи "Марица". Елена живее на първия етаж, а обитатели на същия и на съседни блокове паркират точно под балкона. Заради подобно спиране, в жилището ѝ вече няколко пъти проникват крадци. Те използват колите като удобна стълба, за да стигнат без усилия до крайната си цел и да вземат каквото им видят очите. 

"Собствениците на автомобилите, паркирали под терасата ми, да се считат за предупредени. Ако още веднъж ме оберат затова, че се катерят на колите им, ще предявя финансови претенции към тях за всички досегашни обири в дома ми", е написала пловдивчанката в социалните мрежи. 

Полицията издирва апашите, а призивът към всички шофьори е да не паркират колите си така, че да се превърнат в съучастници на обирджиите. 

снимка: Фейсбук

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

да има вина....

да има вина....

30.09.2021 | 10:53

ето повод да се пусне в публичното пространство точния телефон на който мога да звънна и да дойдат да санкционират паркиралия ако ще и в 24 часа посред нощ.... два дена един тарикат е спрял колта си точно пред вратата на входа за да излезеш трябва да се извиещ.ш на страни..... а друт пък на самата пешеходна пътека която е излаз към всички възможни пътища и автобусни спирки.... майки с деца минаваха в индианска нишка... нека да има специално звено не тел.112 специално звено към мвр което като звъннеш и кажеш за неправилно паркирана кола да идват веднага.....като му шибне един акт от 500 лв например нека се жали... нека да е абсолютно забранено спирането по тротоари..... да се обхождат районите и нощем...

Отговори
4 0
Айде бе

Айде бе

29.09.2021 | 19:18

Ако ти беше обираният няколко пъти друго щеше да ти е мнението по въпроса. Колите нямат място под терасата на жената, в градниките, по тротоарите и т.н. Просто държавата ние е клозет и за това сме на тоя хал.

Отговори
14 1
да бе

да бе

29.09.2021 | 18:41

Претенцията е абсурдна. Не може да осъди никого, за това, че е паркирал на разрешено за паркиране място.

Отговори
6 12

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?