Следвайте ни

Обърквация! Задържаха друг шофьор за инцидента на „Пещерско шосе“, Живко е невинен

viber icon

Живко Ковачев, който бе обвинен, че е блъснал и потрошил жена на кръстовището на ул. „Царевец“ с бул. „Пещерско шосе“, се оказа невинен, научи „Марица“ от сигурни източници.  

Читатели на „Марица“ писаха до медията, че са видяли Живко в родното му село. „Ако е виновен, защо е тук?“, питат се хората.

Наша проверка установи, че всъщност Живко е пуснат, тъй като нямал вина за инцидента. Автобус за същата дестинация – Кричим, се движил малко преди него и помел възрастната жена. Рейсът на Живко се озовал на мястото на сблъсъка минути след това, като видял, че има СОТ и струпали се хора. 

Вече е арестуван другия шофьор и истински виновник за случилото се в сутрешните часове на 12 февруари. 

„Марица“ научи, че собственикът на фирмата „Родопи авто“, чийто автобус е карал Живко, се е обаждал да поиска реабилитация за служителя си. 

Объркването станало заради показанията на свидетелите. Те заявили пред полицията, че рейс с табела за Кричим е блъснал жената, обаче и двата автобуса били с такава. 

Ковачев е тестван за наркотици, резултатът отчел положителен резултат, но се очаква кръвната проба. 

Не е изключено Ковачев да съди прокуратурата след стреса от преживяното. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Справедливост за всички:

Справедливост за всички:

16.02.2021 | 15:31

А някой от вас да се извини на човека, когото изкарахте и наркоман?! Не само прокуратурата, а и вас трябва да съди, нещастни драскачи!!!

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?