Следвайте ни

Нямат спирачка! Крадци на автомобилни части продължават да вършеят из Пловдив

viber icon

Апашите, които посягат на автомобилите на пловдивчани, продължават да върлуват из Пловдив. Разгневени шофьори се свързаха с „Марица“, за да разкажат за два скорошни случая в квартал „Смирненски“. 

Преди два дни пловдивчанин тръгнал за работа, стигнал до автомобила си и видял, че нещо не е наред. Погледнал отдолу и установил, че катализаторът на возилото липсва. 

Друг разказа, че е заварил колата си с наполовина изрязан катализатор. „Явно някой ги е изплашил или са дочули шум, тъй като не са успяли да го доизрежат. Бързо са се изнесли и не са довършили кражбата“, коментира той. 

Потърпевшите алармират всички шофьори да бъдат внимателни и да имат предвид, че в града действа групичка за кражби на катализатори. 

„Марица“ писа за наглите посегателства още в средата на октомври. В началото на ноември полицията залови двама апаши, действали в „Тракия“ и Първомай. Впечатление прави, че не са местни – задържаните бяха от селата Караджалово и Скобелево.  Сдобиха се с присъди по бързата процедура. 

Явно, обаче, на територията на града действа и друга групичка за подобни кражби. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?