Следвайте ни

Нови рокади в ОДМВР-Пловдив: Смениха шефовете на две РПУ-та

viber icon

Две нови рокади в ОДМВР-Пловдив са факт от днес, научи „Марица“. Районното управление в Труд чака нов началник, след като досегашният шеф Коста Кючуков вече не заема поста.

За него се знае, че е бил отличник на курса в академията на МВР, където е завършил, и няма нито едно наказание в кариерата си.

Затова пък червените точки в биографията му са доста. В списъка на разкритите под негово ръководство престъпления влизат грабежът, придружен с побой, над възрастен човек от с.Трилистник , изнасилването на момиче в село Войсил, както и разбиването на нелегалните фабрики за цигари в селата Калековец и Желязно.

Засега не е ясно къде ще бъде преназначен Коста Кючуков.

Днес беше извършена и рокадата в друго от районните управления край Пловдив – това в Раковски. Там още от миналата седмица стана ясно, че кормилото поема досегашният зам.-директор на ОДМВР-Пловдив Димитър Събчев. Той освободи поста за досегашния началник на Първо районно Петър Тодоров, който беше назначен за зам.-директор от вътрешния министър Бойко Рашков, но реално командва дирекцията, тъй като шефът на ОДМВР Йордан Рогачев е в болнични.

В Раковски Димитър Събчев сяда в стола на досегашния шеф на участъка Пламен Иванов. Името на сваления началник се свързва разкрития грабеж и побой над възрастен човек от с.Белозем, чиито извършители бяха задържани и вече са с влезли в сила присъди.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Гражданина

Гражданина

01.06.2021 | 10:49

А Светла Пендова кога?+

Отговори
0 1
Общество

Общество

01.06.2021 | 01:40

А защо някой не каже нещо по въпроса за откритите нелегални цехове за цигари какви ли игрички се въртят

Отговори
7 1
Оооооооо

Оооооооо

31.05.2021 | 23:01

Радвайте се мерзавци завистливи

Отговори
2 3
Младен

Младен

31.05.2021 | 20:07

Тези млади момчета и двамата кадърни изгоряха, заради Рогачев.

Отговори
17 1
Младен22см

Младен22см

01.06.2021 | 15:15

Ти кой си колега? Ха ха

Отговори
0 0
Гражданин

Гражданин

31.05.2021 | 19:27

А В РПУ СТАМБОЛИЙСКИ КОГА?

Отговори
13 1
полицай

полицай

31.05.2021 | 19:17

Колко да са му червените точки, като имате предвид възрастта му, която може би умишлено не споменавате? В районното работят служители с по голям стаж от от неговата възраст. Нека поработи момчето. Младо, отличник на курса, връзкарче, има време да стане началник. Няма роден началник.

Отговори
22 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?