71

Нови 44 полицаи се вливат в редиците на МВР-Пловдив

Нови 44 полицейски служители се очаква да попълнят редиците на пловдивската дирекция на МВР. На свободните позиции ще бъдат назначени успешно представилите се кандидати на конкурса, който започва от днес

Със заповед на министъра на вътрешните работи е обявен конкурс за назначаване на държавна служба в пловдивската полиция на 44 вакантни изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка. След успешно преминаване през етапите на процедурата на работа в дирекцията ще бъдат назначени 30 полицаи, 6 младши полицейски инспектори и 8 младши автоконтрольори.

С прием на заявления започва първият етап от конкурса и неговата продължителност е 20 дни – от 7 март до 27 март включително. През този период желаещите могат да се явят в сектор „Човешки ресурси” в сградата на дирекцията на ул. „Княз Богориди” 7 в Пловдив, като представят лична карта. От служителите ще получат подробна информация и насоки за попълване на съответните формуляри и останалите необходими документи.

Към кандидатите има изисквания да са с българско гражданство, неосъждани, със средно образование, не по-възрастни от 41 години и здравословното им състояние да е подходящо за работа в МВР.

Успешно представилите се на изпитите за физическа подготовка и психотеста стигат до заключително интервю с директора и бъдещите си началници. Очакванията на ръководството на полицията в града под тепетата са на финала на конкурсната процедура да достигнат силно мотивирани хора, за които полицейската професия е не само работа, но и призвание.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Тези

Тези

07.03.2023 | 13:01

са гладни като бездомни песове. Смятайте какво щавене ще има! Че нали трябва да връщат и кинтите дадени напред, за да ги назначат!

Отговори
3 0
АЛИ БАБА

АЛИ БАБА

07.03.2023 | 12:39

А УЖ НЕМАЛО ОРА БАЦЕ ???!...

Отговори
3 0
АЛИ БАБА

АЛИ БАБА

07.03.2023 | 12:38

МИСЛИХ ЧЕ РАЗБОЙНИЦИТЕ СА 40- ТЕ ВДИГНАЛИ БРОЙКАТА НА 44.... ГОРКИЯ АЛИ БАБА ОЩЕ 4 ЧЕКМЕДЖЕТА ТРЯБВА ДА ПЪЛНИ...

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?