71

Нова полицейска акция в "Бушидо" и още три заведения в Пловдив

Пловдивската полиция продължава с акциите по нощните заведения в града. През последната нощ униформени са нахлули в четири бара. Сред проверените заведения отново е "Бушидо", което стана най-споменаваното през последните две седмици. В един от баровете в Пловдив е установено присъствието на 26 малолетни и непълнолетни посетители. 

Проверки са проведени също във Велико Търново, Благоевград, Бургас, Варна, Стара Загори и Русе. Акцент бил поставен върху недопускане на разпространението и употребата на наркотични вещества, райски газ, както и на нерегламентирано присъствие на малолетни и непълнолетни.

Съвместните проверки са осъществени от екипи на МВР, НАП, БАБХ и РЗИ. 

Извършен е контрол на общо 36 обекта в страната, като са установени четири случая на нерегламентирана употреба на райски газ в заведения във Велико Търново, Русе, София и Бургас, за срок до 24 часа е задържан  клиент на един от обектите във Велико Търново, у когото са открити наркотични вещества. Образувани са три досъдебни производства, работата по които продължава.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Свидетел

Свидетел

29.05.2023 | 19:55

В бушидо продават райски газ и на мен лично сервитьорката едва ли не насила всеки път ми вреше балони защото моите приятели си купуваха и плащаха за всички на масата а аз не исках а тя настоява да го взема и така няколко пъти, затова да не протестират и да се правят на невинни да не дойда при шефа лично със свидетели и снимки. Защо си мислят че всички ще си мълчат има толкова свидетели. И за райския газ не дават бележки тоест само от нашата маса 40 лв. Другата акция да е за укриване на доходи и затваряне на шефа с обиск и клякане. Сеш се

Отговори
0 0
Точно така се прави! Браво!

Точно така се прави! Браво!

17.05.2023 | 15:57

Продължавайте с непрекъснатите проверки, особено сега, когато баловете започват. И задължително с екипи на НАП от фискалния контрол. На всеки касов апарат да им виси данъчен инспектор. И такива свидетели "потърпевши" от миналата проверка в Бушидо като Габриела, която пияна и напушена удари десет коли, да не се допускат да плюят полицията в медиите. Защото ако бяхме нормална държава тая боклучка щеше да е там, където й е мястото,а не да се изявява със зомбираната си физиономия.

Отговори
6 0
Правилно!

Правилно!

17.05.2023 | 13:35

Поздравявам полицаите! Само така - редовни проверки и наказания при констатирани нарушения. Само слепите и глухите не знаят, че това са места за разпространение на забранени вещества.

Отговори
17 3
Родител

Родител

17.05.2023 | 13:22

Всичко започва от семейството. Пазете си децата!

Отговори
17 1
Бушидов

Бушидов

17.05.2023 | 13:18

Браво на МВР!Постоянни проверки на тези гнезда на наркомани и бокл.ци.Собствениците имат наглостта да протестират,а са в калта. КОЛКО СА ГЛОБЕНИ ЗА ТОВА, ЧЕ ИМА НЕПЪЛНОЛЕТНИ? И ПРИ ПРЕДИШНИТЕ ПРОВЕРКИ ИМАШЕ НЕПЪЛНОЛЕТНИ. РОДИТЕЛИТЕ ИМ СА БОКЛ.ЦИ!

Отговори
21 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?