Следвайте ни

Нова отсрочка на делото срещу убийците от Нареченски бани

viber icon

Разболял се адвокат отложи за пореден път делото срещу Севдалин и Марин Боюклиеви, обвинени в убийството на 47-годишния столичен бизнесмен и техен съдружник Венцислав Младенов през март 2018-а. Това съобщиха за "Марица" от Съдебната палата. Днес трябваше да бъдат разпитани още свидетели и да се представят резултати от експертизи. Баща и син Боюклиеви ще застанат отново пред съда на 4 февруари, решиха магистратите от Окръжния съд. 

Доказателствата по делото сочат, че Севдалин и Марин Боюклиеви са са убили по брутален начин съдружника си на 21 март 2018 г. в Нареченски бани. Там тримата закупили търговски обект на пътя за Смолян и предприели ремонт. Младенов обаче заподозрял, че Севдалин и синът му Марин го лъжат с парите.

По този повод във фаталния ден избухнал скандал между Венцислав и Севдалин и двамата се сбили. Марин се намесил в мелето. Столичният бизнесмен бил удрян с крак на стол, греда, както и с тъпата част на брадва. След като издъхнал, те пъхнали трупа в бидон и го изхвърлили в реката.  Запис от камера в търговския обект е документирал точно какво се е случило.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?