Следвайте ни

Нов зам.-шеф на полицията в Пловдив, ето кой е той

viber icon

Пловдивската полиция е с нов заместник-директор, научи "Марица". Със заповед на министъра на вътрешните работи на поста е назначен комисар Васил Костадинов.Той е роден през 1972 г. в град Пловдив. Завършил  е специалност „Охрана на обществения ред и борба срещу престъпността“ във ВИПОНД и специалност „Право“ във Великотърновския университет. В системата на МВР започва работа през 1994 г. и последователно и е заемал различни изпълнителски и ръководни позиции в подразделения на пловдивската дирекция на полицията.  През 2010 г. става началник на Полицейски участък Садово при РУ – Асеновград, в който преди това работи като младши районен инспектор и разузнавач. През 2013 г. оглавява РУ – Раковски, а през 2015 г. застава начело на РУ – Първомай. От месец юни т.г. временно е преназначен на длъжността началник на Шесто РУ – Пловдив, която заема до момента.

За постигнати високи резултати през 27-годишния си професионален стаж в МВР Васил Костадинов е награждаван многократно с „писмена похвала“ и „обявяване на благодарност“, а тази година от министъра му е връчен Почетен знак на МВР III степен. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Кадровика

Кадровика

09.09.2021 | 14:48

Президенте, почвай да назначаваш и редови полицай направо .

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?