Следвайте ни

Нощен терор в Асеновград: Тийнейджъри спират тока на къщите, чукат по прозорците

viber icon

Група тийнейджъри подлудиха жители на Асеновград. Палавите деца обикалят във вечерните часове, чукат по прозорците на приземните етажи, отварят ел. табла и спират тока на къщи. За странните занимания на младежите сигнализира асеновградчанката Дина Хаджииванова. Тя разказва, че в две поредни вечери остава без ток след 22 часа, заради опасната игра на тийнейджърите. 

"Обикалят след 22 часа, отварят ел. таблата и пускат прекъсвачите. Отделно от това чукат по прозорците на къщите с приземни етажи. В една от къщите живеят възрастни хора и не могат да се справят сами с прекъсвачите и да си пуснат тока", казва тя. 

По нейно описание децата са на възраст 13-14 години, момчета и момичета. Асеновградчанката се обадила в полицията и описала хулиганите. Подала сигнал и в енергото, като оттам и заявили, че редовно имат такива сигнали и то заради подобна детска игра.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

29654

29654

19.08.2021 | 13:53

Хващаш п ичлигарите,лежат 24 часа в ареста,тръшваш една хууубава глоба на подобието на родители, и заедно да положат обществено полезен труд. Едните заради невъзможността да възпитат отрочетата си,а другите за назидание на останалите к ретенчета!

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?