Следвайте ни

Нокаут пред Билла! Крадец нападна гард и... ВИДЕО

Крадец посегна на охранител в Билла и си изпати жестоко. Екшънът се разигра тази сутрин около 9,20 ч. на входа на хирепмаркета до Бетонния мост в Пловдив.

Мъжът във видимо нетрезно състояние опита да задигне бутилка бира от магазина. На излизане обаче единият от гардовете го спря и го накара да върне стоката. Вместо да го послуша, пияният крадец замахна и удари гарда по лицето.

Служителят от охраната обаче се оказа много по-корав от нападателя. Изведе го навън и с един удар го прати на земята. Крадецът пък се просна като умрял на асфалта, точно до мястото, където са пазарските колички. Ядосаният гард се прибра в обекта, а минувачите неодобрително гледаха към шамаросания крадец.

На помощ му се притече младо момиче, което положи доста усилия, за да го вдигне на крака. Минута по-късно пияният мъж вече беше в кондиция и тръгна да проси цигара от преминаващите хора.

Костадин Аршинков

Ръководител екип „общество“

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер във вестниците „Пловдивски новини” и „Стандарт“. В „Марица” е редактор и ръководител на екип „Общество”.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?