46
Следвайте ни

Нервак от Пловдив към полицай: Ей, хлапак, аз съм ти купил униформата и ще ти разпореждам!

Агресивният пловдивчанин посегнал към оръжието му

viber icon

Нервен пловдивчанин скочи срещу полицаи и огнеборци, научи "Марица". Грозните сцени се разиграли по време на гасенето на запалени строителни отпадъци на бул. "Македония" в квартал "Кючук Париж". 

Минути преди 03.00 часа огнеборците все още се борили с огнената стихия, а униформени обезопасили района и държали зяпачите настрани. От насъбралата се тъпла обаче изскочил мъж и се приближил опасно до пламъците. Полциаят му наредил да напусне, за да не застраши собственото си здраве, но той отказал. 

Вместо това започнал да отправя обиди и крещял на служителя на реда: „Ей, хлапак, аз съм ти купил униформата. Аз ще ти разпореждам. ****, не си ти човека да ми разпореждаш, ще ти стъжня живота, уволнен си“. Докато ми викал в лицето го дърпал за ръката и го блъскал, а накрая посегнал да вземе служебното му оръжие. 

Агресивният пловдивчанин бил задържан заради поведението си и откаран в районното. Там му бил съставен акт, след което магистратите определили наказанието му - глоба в размер на 300 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Лъжа

Лъжа

12.10.2021 | 22:51

Тва за пистолета е лъжа

Отговори
2 2
Едно време

Едно време

12.10.2021 | 19:26

Всички седесари в Кючука бяха местните кокошкари и махленски полуидиоти, на бас че е бил седесар, а сега е някакъв националист и тотален маргинал!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?