1553

Нервак блъска по колата на шофьорка в Пловдив, разплака двете й деца

Шофьорка преживя истински кошмар в Пловдив. Дамата зад волана спряла за малко на ул. "Черноморец" в града под тепетата, срещу гараж.

Собственикът на гаража, обаче, бил изнервен от начина, по който паркирала, защото щяла да му попречи да направи маневра с управлявания от него микробус. Бил бесен и заради това че точно преди пловдивчанката, на същото място бил спрял друг автомобил, когото прогонил.

Разгневен от развилата се ситуация пред гаража, нервакът, който живее на квартира в града под тепетата, се доближил до колата на шофьорката, като няколко пъти се опитал да отвори. Вратите били заключени и това още повече го разгневило. За да излее гнева си от случилото се, той нанесъл силен удар с юмрук по тавана на автомобила.

Шофьорката се изплашила, а двете й деца - на 6 и 10 години, които били в колата, е разплакали. За да избегне ескалация на напрежението, жената тръгнала, като в същото време успяла да снима с мобилния си апарат нападателя. 

След това подала сигнал в полицията, предоставила записа на униформените. Нервакът бил задържан, като се сдобил с наказание по бързата процедура. Магистратите му наложили глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 4 оценки
5/5 от 4 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?