Следвайте ни

Нелепа смърт край Пловдив: Мъж падна в канал и загина след запой

viber icon

58-годишен мъж от пловдивското село Житница е починал, падайки в канал с вода. Нелепата случка се разиграла след запой с приятели.

Сигнал за намерено безжизнено тяло на мъж във водния канал, който минава през село Житница, подали в полицията късно снощи жители на селото. На място пристигнал екип на спешна помощ, който констатирал смъртта. Починалият мъж е 58-годишен местен жител- Николай К.

Полицията в Хисаря веднага е започнала разследване. Установено е, че още от обяд в неделя мъжът, който обичал да си попийва, отишъл на гости при свой приятел. Събраната компания се почерпила повече от порядъчно, а малко след 20.30 часа мъжът си тръгнал към къщи. Пътя му пресичал минаващият през Житница воден канал, чиято дълбочина е около 2 метра.

Бреговете отстрани са от бетон, а преминаването става през обособени мостчета. Мъжът обаче залитнал и се търкулил към коритото на канала, удряйки главата си в бетона.

Възрастна жена, случайно станала свидетел на случката и установила контакт с него- мъжът бил в съзнание, въпреки, че завалял говора. Жената преценила, че няма да може да се справи сама със ситуацията, подала сигнал в полицията и тръгнала да търси помощ. Пристигналите доброволци обаче го заварили починал.

При извършения оглед по тялото няма следи от насилие. По случая е започнато досъдебно производство, а съдебно- медицинска експертиза ще установи причината за настъпилата смърт.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Yyyy

Yyyy

19.04.2021 | 13:03

Aree m bokaiii..,

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?