Следвайте ни

Най-много бандити в Кючука, в Тракия - светци

viber icon

406 престъпления са регистрирани в пловдивския квартал "Кючук Париж" за първата половина на годината. Това сочат данните на МВР в града под тепетата за състоянието на престъпността, научи "Марица". 

Броят на престъпленията отрежда на Кючука първото място по престъпност в класацията и респективно най-много работа за служителите на Първо районно. 

На следващо място по престъпления е Второ районно, което отговаря за кварталите "Прослав" и "Смирненски", както и за голяма част от район "Централен". От началото на годината до края на юни там са регистрирани 295 престъпни прояви. 

На трето място е Трето районно в "Северен" с 292 престъпления. 

Четвъртата позиция по престъпност е за Шесто районно, което се грижи за реда в район "Източен", където е голям броя на етническото население. Там за полугодието са регистрирани 253 престъпления. 

Със 194 престъпни прояви на следващо място е Четвърто районно, която следи за мира и сигурността основно на Главната и в Стария град. 

Най-послушни изглежда са в район "Тракия", където се намира Пето районно. Там са регистрирани най-малко престъпления за първите шест месеца - 155. 

Общо престъпните прояви в града и областта за полугодието са 3201. Статистиката сочи, че за същия период на миналата година са били с 386 повече - 3587. 


Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Селския

Селския

14.07.2021 | 21:13

В Тракия има най много престъпност просто полицаите са мърди

Отговори
0 0
Кореняк

Кореняк

14.07.2021 | 13:54

В Кючука гледаш само мазни, м.иризливи помакини с малки помачета и други дебелогъзи селянки, батки-селяци с татуировки и всякаква друга и.змет, напуснала родните махали и дошла да яде дюнери... Отврат и продължават да презастрояват!!! Стойте си на село, тук няма място за толкова к.ретени!!!

Отговори
7 0
така ще е

така ще е

14.07.2021 | 13:11

Като го презастроихте Кючука и го направихте най-многобройния квартал с 80-90 хил. селяка ...

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?