Следвайте ни

Натръшкаха въоръжен до зъби мъж и иманяр при спецакция в три пловдивски села СНИМКИ

viber icon

Шестима души – петима мъже и една жена, са задържани при спецакция срещу битовата престъпност на територията на три пловдивски села – Труд, Строево и Царимир. Под прокурорско наблюдение са образувани две бързи и едно досъдебно производство, както и шест проверки.   

От имот в село Царимир, обитаван от 56-годишен мъж, са иззети близо 300 броя боеприпаси, като част от тях са незаконно притежавани. Служители на райноното управление са извършили проверка в дома на друг 55-годишен жител на населеното място, където открили безакцизен тютюн. 

Тютюн и саморъчно свити цигари са открити и иззети и от жилищата на жена от село Труд ето и на 51-годишен жител на Строево. При обиск от къща в същото село служители на Криминална полиция попаднали на 51-годишен иманяр, в имота на който открили старинни монети от различен тип, накити и иманярска карта.

Участие в акцията, проведена на територията на селата Царимир, Строево и Труд, са взели служители на районното управление, секторите „Специализирани полицейски сили“ и „Пътна полиция“ към Областната дирекция на МВР. 

Проверени са общо 107 лица и 74 моторни превозни средства. Съставени са 18 акта за установяване на административни нарушения и 14 фиша по Закона за движение по пътищата.  3 броя са актовете по Закона за българските лични документи и 6 броя са установените нарушения по Закона за гражданската регистрация.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?