Следвайте ни

Натирен клиент опита да изпепели кафене в Кючука

viber icon

Пловдивчанин опита да изгори до основи кафе-сладкарница в "Кючук Париж", научи "Марица". Посегателството е от 12 май миналата година, но за него става ясно едва сега от бюлетина с предстоящи дела на Районния съд в Пловдив. Мъжът бил редовен клиент на заведението. Веднъж обаче не си платил сметката и се изпарил. От управата на кафенето решили повече да не го допускат да припарва при тях и да пие на аванта.

На 12 май обаче пловдивчанинът поискал да влезе в заведението, но бил спрян. Това го вбесило и той намерил начин да си отмъсти. Нервакът решил да подпали кафенето на ул. "Славееви гори", но бил забелязан навреме. Минути след като на място пристигнал полицейски патрул, подпалвачът бил задържан.  

Утре от 9.30 часа ще се проведе първо заседание по делото, на което ще стане ясно дали мъжът признава вина и ще се сдобие с бързо наказание. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?